MALAKA OSHIRISH JARAYONIDA KASBIY KOMPETENTLIK MASALALARI - Sarimova , Dildora Soataliyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim tizimini zamonaviylashuvi va bugungi zamon talabiga javob beruvchi malakali o‘qituvchilarni shakllantirish hamda unda ularda kasbiy kompetentlikni rivojlantirish muammosi tahlil qilingan. Malaka oshirish tizimida kimyo fani o‘qituvchilarida “Gazlarning nisbiy molekulyar massasini aniqlash” mavzusini o‘rganish orqali kasbiy kompetentlikni rivojlantirishni taklif etilgan.