CHIZIQLI ALGEBRANING DOLZARB MASALALARI - Noriyeva , Aziza Jasur qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada chiziqli algebraning vektor fazo va uning qism fazosiga doir dolzarb masalalaridan biri ko‘rib chiqiladi. Maqolada asosan almashtirishlarning unitarligi hamda vector fazo va uning qism fazosidagi munosabat o‘rganilgan. Maqoladan oliy ta’lim muassasalari talabalari hamda qiziquvchi yoshlar foydalanishlari mumkin.