TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA OILANING PSIXOLOGIK O‘RNI - To‘lqinboyeva , Mahliyoxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yoshlarni ta’lim olishi va ularni barkamol avlod bo‘lib yetishishida hamda ta’lim sifati va samaradorligini oshirishda oilaning o‘rni haqida ma’lumotlar berilgan. Oila tarbiya va ma’naviyat markazidir. Oila ma’rifatli bo‘lsa, o‘sib kelayotgan bola undan ibrat oladi.