SUG‘ORILADIGAN YERLAR EKOLOGIK HOLATIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR VA SABABLARI HAMDA ULARNING IQTISODIY JARAYONLARGA TA’SIRI - Sultonov , Xudoyshukur G‘ayratovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada sug‘oriladigan yerlar ekologik holatiga ta’sir etuvchi omillar va ularning mamlakat iqtisodiy jarayonlarga ta’siri haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, qishloq xo‘jaligini rivojlantirish va yer resurslarining iqtisodiy samaradorligini oshirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.