XALQ MAQOLLARIDAGI ETNIK TEXNOLOGIYALARNING ONA TILI DARSLARIDA IFODALANISHI - Yuldasheva , Nigina Usmonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada xalq maqollari mazmun-mohiyatida aks etgan etnik texnologiyalarning boshlang‘ich sinf ona tili darslarida ifodalanishi va buning foydali ahamiyati haqida bayon etiladi.