BOLALAR MUSIQA MAKTABLARINING YUQORI SINFLARIDA SKRIPKA SHTRIXLARINI O‘RGANILISHI - Muxamedov, Feruz To‘lqinjonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Skripka ta’limi jarayonida bolalar musiqa va san’at maktablarining yuqori sinflarida skripka shtrixlarining o‘rganilishi, uning turlari, mazmuni va metodlarini o‘rgatish to‘g‘risida so‘z boradi.