OLIY TA’LIM TIZIMIDA KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHISHDA “KOMPLAYENS NAZORAT” TIZIMINING O‘RNI VA AHAMIYATI - Raximov, Mirvali Donaevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada oliy ta’lim tizimida uchrab turadigan korrupsiya hodisalari, bularga qarshi kurashishning qonuniy asoslari, korrupsiyaga qarshi Milliy agentlik amalga oshirilayotgan ishlar va bu borada rivojlangan davlat rahbarlarining ayrim fikrlari keltirilgan.