SANOAT KORXONALARINI ISHLAB CHIQARISH SAMARADORLIGINI STATISTIK TADQIQ ETISHNING ILMIY-USLUBIY ASOSLARI - Achildiyeva, Zilola Ergashovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bugungi rivojlanish davrida sanoat korxonalarining ishlab chiqarish samaradorligini oshirish, bu bo‘yicha qilinadigan ishlar va uning statistik tadqiq etishning ilmiy uslubiy asoslari ochib berilgan. Shuningdek bugungi rivojlangan davrda sanoat korxonalarini inson, davlat, jamiyat hayotidagi o‘rni haqida fikr bildirilgan.