TALABA SHAXSINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI O‘RGANISHNING NAZARIY ASOSLARI - Sa’dullayeva, Mohinurbegim Bahodir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu tezisda Talabalar shaxsining ijtimoiy- psixologik xususiyatarini o‘rganishda biologik, shaxsiy faoliyat, xulq va muomala, genetik, hissiy faoliyat strategiyasi va taktikasining ekstremal tarzda o‘zgarishi individual va ijtimoiy xususiyatli vaziyatlarning paydo bo‘lishi bilan bog‘liq omillar nuqtai nazardan tahlil qilishga oid nazariyalar yoritilgan.