O‘ZBEKISTON SHAROITIDA XURMONING QURITISH JARAYONI VA PISHIB ETILISHDA FIZIK, KIMYOVIY AHAMIYATI - Abdullaev , X.N.; Boltaev , M.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada xurmo mevalari quritish uchun tanlab olishda ularni pishib etilganligi, qattiqlik darajasini quritishga ta’sir etishi hamda hosilni yig‘ib-terib olishda xurmo navlarini nav xususiyatidan kelib chiqqan holda tashkil etish asosiy omillardan biri ekanligi keltirib o‘tilgan.