O‘ZBEKISTON TABIATINING O‘ZIGA HOSLIGI VA TABIATNI MUHOFAZA QILISH ZARURIYATI - Ibragimov, Baxtiyor Adambayevich; Karimova , Maqsuda Berdiyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonning tabiati, tog‘li va cho‘l mintaqalari haqida, shuningdek, tabiatni muxofaza qilish haqida qisqacha ma’lumot berilgan