СОЯ НАВЛАРИ ИЛДИЗИНИНГ РИВОЖЛАНИШИГА ТУПРОҚ НИТРАГИНИНИ ТАЪСИРИ - Хамроева, М.; Хамраев, О. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақола соя навлари илдизларида тупроқ нитрагини орқали инокулянт бактерияларни киритиш ва уларнинг ҳосил бўлиши ўрганилган. Соя навлари илдизидаги туганаклар сони навларга қараб ўзгариб бориш кузатилган ва бошқа олимлар ҳам ушбу фикрни тасдиқлаганлар.