STATISTIKA HAQIDA TUSHUNCHA VA O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI BAND AHOLISINING SO‘NGGI 5 YILLIK STATISTIK TAHLILI - Sayfullayeva, Nigora Fayzulla qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada statistika bo‘yicha umumiy ma’lumotlar joy olgan. Shuningdek, makroiqtisodiy salohiyat jihatidan mehnat resurslari haqida ham to‘liqroq ma’lumot berilgan. Undan tashqari O‘zbekiston Respublikasi band aholi qatlami so‘nggi 5 yillik tahlili statistikasi ham yoritilgan. Qo‘shimcha ravishda mehnat resurslari bo‘yicha O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti farmonlari ham yoritilgan