ODAMNING RANGLARNI FIZIOLOGIK KO‘RISH XUSUSIYATLARI - Mamatov, Narzillo Solidjonovich; Nuritdinov, Nurbek Davlataliyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada odamning ranglarni fiziologik ko‘rish xususiyatlari Rang va tasvir. Ajoyib juftlik. Kompyutеrlarda ifodalanadigan raqamli tasvirlarga o‘tish va tabiiy rang va uni odam tomonidan fiziologik ko‘rish xususiyatlari to‘g‘risida qisqacha tushunchalar keltirib o‘tilgan.