MAMLAKATIMIZDA YANGI UYG‘ONISH DAVRI-UCHINCHI RENESSANS POYDEVORINI YARATISH BORASIDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISLOHOTLAR - Mamanazarov, Solijon Sherzodbek o‘g‘li; Jumaniyozov , Xushnud Safoyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yurtimizda yangi uyg‘onish davri- uchinchi renessans poydevorini yaratish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar haqida so‘z yuritiladi. Hukumatimiz, xususan davlatimiz rahbari tomonidan yaratilayotgan shart-sharoitlar haqida atroflicha to‘xtalib o‘tiladi.