POLITONIMLAR HAQIDA - Sharipova, Madina Ikromovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada politonimlar siyosiy ahamiyatga ega bo‘lgan barcha nomlarni o‘rganishi, ularning rivojlanib, kengayib borayotgan onomastik sathda alohida o‘ringa egaligi hamda onomastikaning yangi, rivojlanayotgan sohalaridan biri sifatida o‘rganilishi xususida so‘z boradi.