MA’LIMLEME XIZMETININ’ JUMIS ISKERLIGI - Nurbekova, Nursuliw; Kallibekova , Gulnara (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada baspasoz xatkerlerinin jumis iskerligi haqqinda soz boladi. Informaciya jetkeriwdegi operativligi, sheberligi, qalisligi misallar tiykarinda aship beriwge erisildi