XORAZM YOG‘OCH O‘YMAKORLIK SAN’ATI. “ICHAN-QAL’A” DARVOZALARI TIMSOLIDA - Matkarimova, Nargiza Botirovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yog‘och o‘ymakorligi san’ati haqida, uning Xorazmda rivoj topishi va uslubu to‘g‘risida “Ichan-Qal’a darvoza va eshiklari asosida qisqacha ma’lumot berilgan.