INSONLARDA TEMPRAMENT TURLARI - Ro‘ziyeva , Albina Ikrom qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada insonlardagi temprament turlari hamda ulardagi emotsional-xissiy munosabat shakllarining tomonlarini ko‘rsatish.