ORTOGONAL PROYEKSIYALAR VA MODELNI KO‘RINISHLARI - Ismonov, Xurshidbek Baxtiyorivich; Abduraimova, Muazzamoy Abduqodir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqola asosan ko‘rinishlar, detallar, detaldan kelib chiqib ko‘rinish bilan tasvirlash. Model. Modelni uchta ko‘rinishi, Modelni yaqqol tasviri, qo‘shimcha mahalliy ko‘rinishlar, haqda ma’lumot beradi.