XORAZM KULOLCHILIK SAN’ATI TARIXI VA KO‘ZGA KO‘RINGAN NAMOYANDALARI - Boltayeva , Moxira Rashid qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Xorazm kulolchilik san’atining paydo bo‘lishi, kulolchilik haqida tushuncha, shuningdek Xorazm kulochilik san’atining o‘ziga xosligi to‘g‘risida ma’lumotlar beriladi.