KO‘P UKLADLI IQTISODIYOT SHAROITIDA SUG‘ORILADIGAN QISHLOQ XO‘JALIGI YERLARINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Sultonov, Xudoyshukur G‘ayratovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ko‘p ukladli iqtisodiyot sharoitida sug‘oriladigan qishloq xo‘jaligi yerlarining o‘ziga xos xususiyatlari va ulardan foydalanish samaradorligini oshirishga qaratilgan masalalar yoritilgan.