MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING KOGNITIV RIVOJLANISHIDAGI GENDER FARQLAR - Maxamatova, Dildora Orifovna (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yosh bosqichlarida kognitiv rivojlanish jarayonlaridagi gender farqlari va o‘ziga hos xususiyatlari haqida ma’lumot berilgan.