TIBBIYOT SOHASIDA PSIXOLOGIK BILIMLARNI O‘RNI VA AHAMIYATI - Raximov, Shaxriyor Azamatovich; Daminova, Marjona Iskandar qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada tibbiyot va psixologiya fanlarining rivojlanish tarixi, o‘zaro aloqadorligi, tibbiyot psixologiyasining tarkibiy qismlari,tibbiyotda psixologik bilimlarning o‘rni, bugungi kunda inson ruhiyatida tibbiyot psixologiyasining o‘rni va ahamiyati haqida fikr yuritilgan.