BALALARDI KITAP OQIWGʻA QIZIQTIRIW USHIN NAʼTIYJELI USILLAR - Babaniyazova, Sarbinaz (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada balalardı kitap oqıwgʻa qızıqtırıwdınʼ naʼtiyjeli usılları haqqında magʻluwmatlar beriledi.