ABU NASR FOROBIY VA UNING MILLIY MUSIQA MEROSIDAGI O‘RNI - Yusupjonova, Dilfuzaxon Olimjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada buyuk allommamiz, qomusiy olimimiz Abu Nasr Forobiy haqida so‘z yuritiladi hamda uning asariga qisqacha ta’rif berib o‘tiladi.