MENEJMENTDA BOSHQARUV USLUBINI JORIY ETISHDA RAQAMLI IQTISODIYOTDAN FOYDALANISH AHAMIYATI - Norbayeva, Dilnoza Darvishaliyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada hozirgi kunda jahonda raqamli iqtisodiyotning rivojlanishi, iste’molchilar talabini to‘liq qondirish va iqtisodiyot sohalari va tarmoqlarida mehnat unumdorligini oshirish imkonini beradi. Raqamli iqtisodiyot hozirgi mavjud sohalarning yarmidan ko‘prog‘ida beqiyos o‘zgartishlarga olib kelishi lozimligi tavsiya qilingan. Raqamli iqtisodiyotning tizimli rivojlanishida boshqaruv uslublarining o‘rnini oshirishga alohida e’tibor qaratilgan.