ZAMONAVIY SANOAT KORXONALARINING IQTISODIY SALOHIYATINI BOSHQARISH - Norboyeva , D.D. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada innovatsion rivojlanish asrida korxonalarning ishbilarmonlik faoliyatini boshqarishning nazariy jihatlarini har tomonlama o‘rganish va tahlil qilish, ularning asosiy kamchiliklari va farqlarini ochib berilgan.