BACHADON TANASI SARATONIGA SABAB BO‘LUVCHI XAVF OMILLARIBACHADON TANASI SARATONIGA SABAB BO‘LUVCHI XAVF OMILLARI - Latifjonova , Gulnoza Erkinjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bachadon tanasi saratoniga sabab bo‘luvchi xavfli omillar, ularning kelib chiqish sabablari haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, bugungi kundagi ayollar jinsiy a’zolari xavfli o‘smalari orasida kasallanish sabablari ortishi hamda ularni oldini olish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan.