HARBIY SOHADA QAROR QABUL QILISH JARAYONIGA TA’SIR KO‘RSATUVCHI INDIVIDUAL XUSUSIYATLAR - Egamova , Ozodaxon Saydamqul qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Qaror qabul qilish jarayoni barcha kasbiy sohalarda muammoga yechim sifatida tasvirlanadi. Bugungi kunda qaror qabul qilish jarayoni o‘ziga xos metod sifatida e’tirof etilib, uning sifatli olib borilishi samarali natijalarni bermoqda. Ayniqsa, harbiy sohada bu muhim ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqolada shaxs individual xususiyatlarining harbiy sohadagi qaror qabul qilish jarayoniga ta’sir etishi haqidagi masalalar ilmiy-nazariy tahlil qilingan.