ELЕKTR TOKIGA OID NAMOYISH TAJRIBALARINI KO‘RSATISHDA MUAMMOLI TA’LIM TЕXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Kurbanov, Mirzaahmad; Abidjanova, H (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada elektrolitlarning elektr o‘tkazuvchanligini namoyish qilish asosida undan tok o‘tganda yuz beruvchi kimyoviy o‘zgarishni, ya’ni moddalarning ajralishini va uning qanday fizik jarayonlarga bog‘liqligini o‘rganish.