ORZUNI YOSHGA OID XUSUSIYATLARI VA AHAMIYATLI JIHATLARI - Dehqonova, Marg’uba Erkinovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqola – orzuni yoshlar hayotidagi ahamiyati , orzularni yoshga doir rivojlanish tahlili, orzu qilish jarayonida muammolarini o’rganishga mo’ljallangan.