STEAM TA’LIMI ASOSIDA BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING TABIIY FANLARNI O‘QITISH METODIK KOMPETENTLILIGINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Qoʻychiyeva , Zarnigor Abdmannob qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, STEAM taʼlimi asosida boshlang‘ich sinflarda tabiiy fan taʼlimini amalga oshirish uchun bo‘lajak tabiiy fan o‘qituvchilarda metodik tizimning tamoyillari va texnologik yaxlitligi mujassamlashtirgan kasbiy kompetentlikni shakllantirish konsepsiyani asoslaydi.