MASHINASOZLIKDA DETALLARNI ISHLAB CHIQARISHDA IQTISODIY SAMARADORLIKKA ERISHISH - Jabborxonova , Gulzodaxon Azizxon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mashinasozlik - ishlab chiqarish, transport vositalari, shuningdek xalq iste’moli mollari va mudofaa mahsulotlari ishlab chiqaradigan tarmoqlar majmuasidir. Mashinasozlik majmuasiga yigirmadan ortiq kichik tarmoqlar kiradi