BUYUK SOSOXIBQIRON AMIR TEMUR DAVRIDA ILM-FAN VA MADANIYAT - Aminjonova , Maxbuba Axmedovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada buyuk soxibqiron Amir Temur va temuriylar davrida ilm-fam va madaniyat masalalari to‘g‘risida so‘z yuritiladi.