BOLALARDA KREATIVLIKNI SHAKLLANTIRISHDA FANLARARO INTEGRATSIYANING AHAMIYATI - Egamqulova, Iroda Safar qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada bolalarda kreativlikni shakllantirishda fanlararo integratsiyaning ahamiyati hamda undan foydalanishning turli usullari haqida so‘z yuritiladi.