INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDAGI PAREMIOLOGIK BIRLIKLARDA DINIY LEKSEMALARNING QO‘LLANILISHI - Sharipov, Ziyodjon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ingliz va o‘zbek tillaridagi paremiologik birliklar asosini tashkil etuvchi maqol va matallar, ularda diniy atamalarning qo‘llanilishi, maqollar etimologiyasida dinning tutgan roli muhokama qilingan. Maqolada, shuningdek, ingliz va o‘zbek tillarida mavjud diniy atamalar ishtirok etgan maqollar tahlil qilingan.