ТУРКИЙ ХАЛҚЛАР ИЖОДИДАГИ ЯГОНА АСОСГА ЭГА БЎЛГАН (АДЕКВАТ) ТОПИШМОҚЛАР - Кенжаева , У. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақола туркий халқлар оғзаки ижодининг маҳсули бўлган, чуқур анализи ва синтези натижасида вужудга келган ва қардош тилли халқларнинг муштараклигини ўзида акс эттирган ягона асосга эга (адекват) топишмоқларнинг қиёсий тақиқи юзасидан чиқарилган хулосаларни ўз ичига олади.