MATEMATIKA TA’LIMIDA FANLARARO ALOQADORLIKDAN FOYDALANIB O‘QITISHNI TASHKIL ETISH - Quranboyeva, Muxarram Shavkat qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada matematika o‘qitishda uni boshqa fanlar bilan aloqasi ;matematika fanlarini o‘qitishda zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanish borasida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.