АЛИШЕР НАВОИЙ ВА ҚОЗОҚ АДАБИЁТИ - Сайидов , Мурод (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолда Навоий мероси қозоқ ижодкорлари томонидан ўрганилганлиги ва ундан ижодий фойдаланилган ҳолда ижод намуналар яратилиши таҳлил қилинган.