MENEJMENTNING KELAJAKKA YO‘NALTIRILGANLIGI - Astanaqulova , Manzura Buribayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada menejment ilmining o‘ziga xos xususiyatlarining strukturaviy tashkil topishi, talabalarning professional boshqaruv malakasini oshirishning pedagogik jihatlari tavsiflanadi va kasbiy boshqarish malakalarini rivojlantirish muhimligi tushuntiriladi. Maqolada talabalarning kasbiy boshqaruv kompetensiyasini oshirishning samarali usullari ko‘rsatilgan.