BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA PEDAGOGIK TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH TAMOYILLARI - Shaydullayeva , Kamola Shapulatovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning pedagogik tafakkurini rivojlantirish tamoyillari, pedagogik fikrlash qobiliyatlari, pedagogik hodisani nazariy tahlil qilish asoslari, pedagogik faoliyatning asosiy mexanizmlari haqida so‘z yuritiladi. Yosh avlodga ta’lim berishda pedagogning nafaqat bilimi, metodlardan faol foydalanishi, balki uning kasbiy mahorati ham muhim ekanligi alohida uqtiriladi.