ЭЛЕКТР ТАЬМИНОТИ ТИЗИМИНИ ЛОЙИХАЛАШТИРИШ, КЕНГАЙТИРИШ ВА РЕКОНСТРУКЦИЯ ҚИЛИШ - Абдулазизов , Бозорқул Бобоқулович; Шайманов, Махам Раимович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Саноат электр таьминоти тизимларини лойхалаш босқичида ҳамда эксплуатация қилиш босқичида ҳал қилинадиган асосий масалалардан бири реактив қувватни компенсация қилиш хисобланади.