ABU ALI IBN SINONING TIBBIYOT SOHASIDAGI XIZMATLARI VA ZAMONAVIY TIBBIYOT - Bekchonova , Zaynab Matkarimovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Markaziy Osiyo xalqlari madaniyatini dunyo madaniyati tamadduniga aylantirgan Аbu Аli ibn Sino xayot yo‘li va tibbiyot sohasidagi qilgan ishlari va zamonaviy tibbiyotgan qo‘shgan hissasi to‘g‘risida ma’lumot berilgan.