CAPUTA MA’NOSIDA KASR TARTIBLI HOSILALAR VA UNI HISOBLASH USULLARI - Sharipova, Madina Po‘latovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada kasr tartibli hisoblash rivojlanishining qisqacha tarixiy sharhi berilgan, butun sonli bo‘lmagan hosilalar bilan ishlash uchun matematik tahlilning maxsus funksiyalari qaralgan. Caputo va Riman – Liovilning kasr tartibli hosilalari qaralgan.