АРАЛАШ ТОЛАЛИ МАТОЛАРГА ГУЛ БОСИШДА ПОЛИМЕР КОМПОЗИЦИЯЛАР ҚЎЛЛАНИЛИШИНИНГ АМАЛИЙ АСПЕКТЛАРИ - Эшдавлатова , Гулрух Эшмаматовна; Турабаева , Наргиса Бекмурадовна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ишлаб чиқилган янги полимер композициянинг пахта ва нитрон толаси асосидаги аралаш матоларга гул босишдаги таъсири ўрганилди. Гул босилган матоларнинг колористик хоссаларига қуюқлаштирувчи компонентларининг таъсири ўрганилди. Таклиф этилган композиция аралаш толали матоларнинг структур-механик ва эксплуатацион хоссаларига ижобий таъсири кўрсатиб берилди.