АSHTАRXОNIYLАR DАVRIDА MАRKАZIY VА MАHАLLIY HОKIMIYАT BОSHQАRUVI - Fattullayev, Farrux Fazliddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada Аshtаrxоniylаr dаvridа Buxoroda mаrkаziy vа mаhаlliy hоkimiyаt bоshqаruvi yuzasidan fikr-mulohazalar bayon etilgan.