RAHBARLAR (KOMANDIRLAR)DA LIDERLIK QOBILYATINI RIVOJLANTIRISH ASOSLARI - Kasimov , Erkin Radjabaliyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada komandir boshliqlarning shaxsiy tarkibini yetaklash va o‘ziga ergashtirish, belgilangan jangovar vazifalarni bajarishdagi yutuqlari bayon qilingan.