SONLI INTEGRALLASH UCHUN ENG SODDA KVADRATUR FORMULALAR VA ULARNI BAHOLASHNING DASTURIY TA’MINOTINI YARATISH - Quvvatov , Behruz Ulug‘bek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Tuzilgan dastur va natijalardan aniq integrallarni turli hayotiy masalalarga tadbiqlarida, muhandislik masalalarida olinadigan differensial tenglamalar yoki integral tenglamalarda qo‘llash mumkin. Shuningdek tuzilgan dasturiy ta’minot va sonli integrallash usullari uchun to‘plangan ma’lumotlar hisoblash matematikasi, sonli usullar fanlarida nazariy va amaliy mashg‘ulotlarni o‘qitishda foydalanish mumkin.