XORАZM VILOYАTIDА TURIZM SOHАSIDА DAVLAT XUSUSIY SHERIKCHILIKNING SHАKLLАNISH TАHLILI VА RIVOJLАNISH XUSUSIYАTLАRI - Doschanov, Tangirbergen Doschanovich; Matyoqubova, Sevara Sultanbekovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada mintaqada davlat-xususiy sherikchilikni shakllantirish imkoniyatlari va xususiyatlari ko'rib chiqiladi.Shuningdek,olingan ma'lumotlarga asoslanib, DXSh loyihalarini samarali boshqarish va amalga oshirishning asosiy xususiyatlarni aniqlashga harakat qilinadi